søndag den 17. juni 2012

Småland for øvede!

" Der er godt nok meget skov!" - Mor
Og det kan hun jo have ret i! Vi er lige kommet hjem fra en uge i det svenske. Og nej, der findes ikke vilde elge!! Vi har kørt land og rige rundt, og har ikke set en eneste, andet end dem bag tremmer!Vi så tilgengæld vilde kaniner, meget små, grå og nuttede, sådan nogle man har lyst til at knuselske! Og så har vi boet sammen med en lille mus, men mere om den senere..
Vi var traditionen tro i IKEA.. 2 gange! Men gang nummer to tæller ikke rigtig, der vandrede vi kun igennem for at komme ind og spise!
Stofbutikken er også besøgt flittigt, man mangler altid et eller andet! For mit vedkommende 4 stykker prægtige metervarer! Taske eller tæppe, hvem ved?!Drengene har brugt alt i alt 5 ud af 6 dage på at fiske, så der har været meget stille! De sørgede da også for aftensmaden en enkelt dag :)
Vi (Line, mor og jeg) besøgte Linné's Råshult, et kulturreservat i 1700-tals miljø.
 Det er de fineste haver med urter og andet godt. Vi så Carl von linné's hus og et lille museum over datidens hjemmearbejdsplads. MEGET spændende! Dette billede viser humlehaven.
Turen er også gået forbi en masse loppis. Vi er kørt så langt som til Liatorp (37 km)for at besøge Jeppe's loppis http://svenskaloppisar.se/visaloppis.asp?id=4377 
Og godt vi gjorde det! Vi kunne jo ikke fortsat ha' levet lykkeligt, uden alt det vi havde med hjem! Og man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige fandt lidt mere på vejen tilbage igen..Ellers er det meste af tiden gået med at slappe af, enten på sofaen eller ude i solen på terrassen, men bogfinken fløjtede " det kan jeg da sige lige så tit det skal være". Alt i alt, en dejlig ferie!

Tilbage har jeg kun et at sige:

HEJA SVERIGE!1 kommentar:

  1. Det var helt sikkert en god ferie...måske vi kommer igen og ser om musen stadig lever.

    SvarSlet